FELDENKRAIS in AMSTERDAM              

 

Gropeslessen en individulele lessen op

diverse locaties in Amsterdam!

Kijk onder "vind practitioners " voor 

locaties en lesschema's!

  

Verrassing in de ruimte - workshop
Aanmelden: Stuur een mail met je gegevens en achtergrond naar [email protected]

Ook met vragen kun je mailen naar dit adres, of bellen met 06-38062307 (Natanja)


Een bewegingsdag over actie en reactie in onze communicatie.


De mens zit vol, anatomisch gezien. Toch is er sprake van een innerlijke ruimte, die fysiek ervaren en ook getraind kan worden. Die ruimte bestaat bij de gratie van het fascinerende samengaan van de anatomie/fysiologie en de geestesrijkdom die we als mens hebben.  De ruimte en kracht die we in onszelf ervaren brengen we onvermijdelijk naar de buitenruimte, de wereld in.
Hoe we dat doen is voor een groot deel gebaseerd op wat we als kind geleerd hebben en de gewoontes die daaruit zijn gegroeid (fysiek, emotioneel en cognitief). Een ander deel zit dieper in onze samenleving en komt voort uit het dominante binaire denken. In dit denken is sprake van een lineaire actie-reactie ruimte.
In de workshop zul je ervaren dat er veel meer mogelijkheden zijn als je uit deze denkbox komt. Je patronen herkennen, zien dat je keus hebt en deze keuzes toepassen op een creatieve manier geeft letterlijk lucht en creëert een rijk palet aan mogelijke interacties.


Beweging – vanuit de Feldenkraismethode en ki-oefeningen uit Aikido – is de basis om onszelf waar te nemen, en om onze innerlijke ruimte te verkennen, te nuanceren en ermee te spelen. We gaan in partneroefeningen letterlijk een stap opzij doen en vanuit verschillende hoeken naar dezelfde situatie kijken. Zo openen we nieuwe mogelijkheden in de communicatie, zowel fysiek als verbaal. Al het materiaal is praktisch toe te passen in je dagelijks leven en in je werk.
Lees meer op: www.bewegingdansspel.nl/verrassing-in-de-ruimte
Anna Verberne: docent in de Feldenkrais bewegingsmethode , bewegingsdocent en Iokai Shiatsu therapeut
Natanja den Boeft: cranio-sacraaltherapeut, bewegingsdocent, danseres, ki-trainer.

Eerdere evenementen:

FELDENKRAIS DAG AMSTERDAM 26 NOVEMBER 2016 - CHASSE STUDIOS

YOUR BACK IN SHAPE ! Zoek je een krachtige en toch zachte manier om de bewegingsvrijheid van je rug te ontdekken of te verbeteren? Maak dan kennis met de Feldenkrais Methode.

FELDENKRAISWEEK AMSTERDAM 8 t/m 13 mei 2017 - diverse locaties

In het kader van de Internationale Feldenkrais weken in mei, organiseert Feldenkrais in Amsterdam diverse activiteiten.